Hozzávalók:
- 5 tojásból sütött kakaós piskóta (téglalap)
- 50 dkg krémtúró
- 1 pohár tejszín
- 1 csomag habfixáló
- 20 dkg teavaj
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg kakaós háztartási keksz
- 2 db zöld citrom (lime) kifacsart leve és lereszelt héja
- díszítésnek gyümölcs
Elkészítés:
A megsütött piskótát egy tepsibe helyezzük.
Elkészítjük a krémet: a tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, apránként hozzákeverjük a porcukrot. A szobahőmérsékletű vajat kikeverjük a krémtúróval, a lime levével és lereszelt héjával, beleforgatjuk a tejszínhabot.
A krémet a piskótára kenjük, egyenletesen elosztjuk rajta, majd befedjük a háztartási keksszel a tetejét. Hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt kidíszítjük különböző gyümölcsökkel.
Elkészítjük a krémet: a tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, apránként hozzákeverjük a porcukrot. A szobahőmérsékletű vajat kikeverjük a krémtúróval, a lime levével és lereszelt héjával, beleforgatjuk a tejszínhabot.
A krémet a piskótára kenjük, egyenletesen elosztjuk rajta, majd befedjük a háztartási keksszel a tetejét. Hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt kidíszítjük különböző gyümölcsökkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése